Dorpsfeest 2.0 (Zaterdag)

Een frisse wind waait door Stampersgat en het heet Dorpsfeest 2.0. Dit jaar organiseren onze jongste commissieleden op top entertainment niveau hét feest van het jaar. Zaterdag 24 juni vind het plaats en vanaf 19:00 uur is iedereen welkom. Ook deze feestavond is voor onze bezoekers gratis.

Marco Kraats

Marco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al 8 jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen!
Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert.
Met 10 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

 

Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Party Awards gekregen!

Onlangs is Marco een samenwerkingen aangegaan met DJ Maurice die mede verantwoordelijk is voor het succes van bijvoorbeeld Snollebollekes.

Marco’s single, een feestversie van Claudia de Breij en Jeroen van de Boom’s hit ‘Mag ik dan bij jou’ , bleek nu een schot in de roos en is bijna 250.000 x bekeken op Youtube.
Zijn bewerking van de Gangnam Style (Bami Pangang Style) is zelfs al een half miljoen keer bekeken!
In 2016 zijn diverse singles van Marco uitgekomen, de eerste “ Radler is geen alcohol” is al gelijk een schot in de roos, daarna is “Ruitewisser” uitgekomen, een bewerking van de Arubaanse/Limburgse Carnavalshit “Roetenwisser”.  met een heel besmettelijk dansje.
Hierna kwam een bewerking van Lange Frans en Baas B’s “22 Baco”  en er volgen er nog meer!

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere lokatie
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de grootste feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.

Feestmuziek

Niet alleen Marco Kraats treedt die avond op we hebben nog veel meer in petto. Om het feest pas echt compleet te maken hebben we ook nog even Feestzanger Chris rondlopen en Pluijgers Entertainment ter ondersteuning. Laatste nieuws is dat 100% amusement ook van de partij is, in de vorm van Gert-Jan en Kees Heijnen zullen zij weer ouderwets knallen. De neefjes begonnen met drive in shows en etherpiraten. Tegenwoordig zijn zij te vinden bij lokale omroepen met hun eigen programma.