Weelfeesten 2017

Ook dit jaar vinden er weer weelfeesten plaats midden op het dorp van Stampersgat. Deze zullen plaatsvinden van 22 t/m 25 juni.

Wandeldriedaagse

 

We zullen donderdag de 22ste beginnen met de wandeldriedaagse, waarin jong en oud op de been is om 5 of 10 kilometer af te leggen. De wandeldriedaagse zal starten om 18:00 uur.

Ook vrijdag de 23ste zal de wandeldriedaagse vanaf 18:00 uur plaatsvinden.

Zaterdag is net anders ingedeeld, de 10 kilometer start om 13:00 uur en de 5 kilometer om 14:00 uur.

Voor de kinderen zijn er deze dagen diverse verassingen. Op zaterdag zullen de kinderen worden binnengehaald en kunnen ze nog even naspringen in het lunapark, die zaterdag en zondag te vinden is op het dorp.

Weelsoccer Beach

Een geheel nieuw evenement dat plaatsvind is het Beach soccer. Verdeeld over 2 dagen kunne voetballers in een zandbak tegen elkaar strijden. Zaterdag spelen de wat oudere jeugd van de Schutters met een mix van onder de 15 en onder de 17. Dit zal gespeeld worden 4 tegen 4.

Zondag zullen de overige voetbalpotjes worden afgelegd. Jeugd onder 11 en jeugd onder 7 zullen zich laten zien alsmede de senioren.

Voetballers die meewillen doen hoeven geen lid te zijn van een vereniging.

Vrijdag (Weelpop)

Vrijdag staat in het teken van weelpop. Rond 20:00 uur zullen we van start gaan met dit evenement. Diverse bandjes met weinig podium ervaring zullen zich laten horen. Hier zit altijd wel een verassende en / of  verfrissende optrede tussen.

Zaterdag (Dorpsfeest 2.0)

Zaterdag gaan we helemaal uit onze plaat. Met diverse sfeermakers maken we van deze avond een echt gezellig samenkomen. Marco Kraats zal deze avondoptreden samen met Feestzanger Chris. Verder worden deze mannen ondersteund door 100% amusement en entertainment goeroe Mathijs Pluijgers.

Zondag

Zondag is het kramenmarkt en zal de feesttent worden gevuld met cultuur snuivers. Het jaarlijks terugkerend succes van Stampersgat cultureel zal ook dit jaar weer plaats vinden. Diverse verenigingen zullen zich laten zien en horen. Tussendoor is nog de loterij en we sluiten af met gelegenheidsband S4u.

 

Kortom een feest die u niet mag missen.